Junior Project Medewerker Leisure

Sir Winston Leisure Group- Standplaats Rijswijk

Voor onze commerciële afdeling zijn wij per direct op zoek naar een Beleidsmedewerker Leisure die zich bezig houdt met de organisatie en begeleiding van diverse projecten die worden geïnitieerd door directie en MT en draag je bij aan de toepassing van het maatschappelijke beleid en onze duurzaamheidsvisie.

Wie zijn wij?

Sir Winston Leisure Group is een vooruitstrevend familie-entertainmentbedrijf met meerdere amusement- en horecabedrijven. Een familiebedrijf van de 3e generatie die samen met zo’n 300 collega’s de kernwaarden van gastvrijheid en entertainment iedere dag weer opnieuw herdefiniëren. Het creëren van bijzondere ervaringen die je je altijd zult herinneren, is de kern van de bedrijfscultuur. Gezinnen die uit eten gaan, stelletjes die komen gamen of een medewerker die komt werken; het maken van contact, het bieden van gastvrijheid en het creëren van bijzondere ervaringen definiëren de Sir Winston Leisure Group.

Wat ga je doen?

Als project medewerker organiseer en begeleid je projecten die worden geïnitieerd door directie en MT en draag je bij aan de groei van onze organisatie. Zo vertaal je bijvoorbeeld vastgesteld beleid & strategie in concrete (project)plannen, die je na afloop natuurlijk ook weer evalueert. Vanuit jouw opgedane kennis en ervaring tijdens projecten geef je daarnaast onderbouwde voorstellen voor verbetering en ondersteun je de afdelingen Finance en Commerce in het opstellen van adviezen en business plans.

Jouw profiel

Je wilt toegevoegde waarde realiseren voor de Leisurebranche, voor de diverse formules die wij exploiteren, voor de medewerkers en uiteraard onze gasten. Je snapt beleid maken en realiseren. Je bezit implementatiekracht om nieuw beleid ook echt uit te voeren en kunt tegelijkertijd vrij denken. Je wilt oplossingen aanreiken en toepassen voor iedereen. Samen kom je tot deze oplossingen, door te praten en te luisteren naar collegae, Mt-leden, directie, lokale overheden en andere partijen. Je weet wat er speelt en zorgt voor win/win situaties, ziet kansen en pakt kansen. Je bent een stevige gesprekspartner, zelfstandig én teamspeler tegelijk! Je weet feilloos te laveren tussen bestuur, directie, MT-leden en andere relaties.

Verder voldoet de kandidaat aan het volgende:

 • minimaal hbo werk- en denkniveau, aangevuld met relevante vakopleidingen op het vlak van bijv. bestuurskunde, ruimtelijke ordening, duurzaamheid, projectmanagement;
 • ervaring met (lokale) overheden en bijbehorende wet- en regelgeving;
 • ervaring met het opstellen van adviezen en rapportages;
 • beschikt over ten minste 5 jaar relevante werkervaring;
 • heeft een goed gevoel voor interne bestuurlijke verhoudingen;
 • heeft het vermogen om vastgesteld beleid zelfstandig te vertalen naar (project)plannen en daarmee proactief in te spelen op relevante ontwikkelingen;
 • is een stevige persoonlijkheid, heeft relativeringsvermogen en is praktisch ingesteld;
 • is resultaatgericht, proactief, servicegericht, staat open voor feedback en is in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een zich snel ontwikkelend werkterrein. Het betreft een functie voor minimaal een jaar; bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Daarnaast bieden wij onder andere ook:

 • Salaris: €2.500,00 – €3.250,00 per maand;
 • 8% vakantietoeslag;
 • een reiskostenvergoeding;
 • een goede pensioenregeling;
 • ruime voorziening van verlofdagen (25 dagen op basis van een fulltime dienstverband);
 • ruime voorzieningen voor persoonlijke ontwikkeling, onder andere door training en cursus

Selectieprocedure

Word jij enthousiast van deze functie? Voldoe je ook nog eens aan het profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet, middels een cv met pasfoto en een korte motivatie.

 

Sollicitatieformulier

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Probeer het formulier altijd zo volledig mogelijk in te vullen.

Je gegevens

Aanvullende gegevens

Click or drag a file to this area to upload.
Upload of sleep een bestand naar dit veld. Maximaal 5MB.

Privacy

Sir Winston mag mijn gegevens opnemen in de database tot uiterlijk 12 maanden na beëindiging van de sollicitatieprocedure.