HR Medewerker

Ben je op zoek naar een brede HR-functie waar je niet alleen operationele taken zoals het bijhouden van de HR-administratie hebt, maar ook de werving van A-Z zelf doet en adviseert over allerlei HR-onderwerpen zoals verzuim en functioneren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een HR Medewerker voor 32-40 uur per week.

Wat ga je doen

Je bent onze steun en toeverlaat voor de gehele HR-administratie op het gebied van in-, door- en uitstroom. Ook ben jij degene die de eerstelijns vragen van medewerkers en/of bedrijfsleiders beantwoordt. Je coördineert en regelt de werving van nieuwe medewerkers en voert de eerste gesprekken op diverse locaties samen met de bedrijfsleiders. Administratief zorg jij voor up-to-date personeelsdossiers, arbeidsovereenkomsten en een strakke monitoring van proeftijden en contractverlengingen.

Je houdt controle op de procedures rondom verlof, ziekte en ontslag en adviseert hierbij waar nodig. Daarnaast ondersteun je de HR Manager bij diverse projecten en wil je graag meedenken en helpen aan de verdere professionalisering van de HR-afdeling binnen de gehele organisatie. Een van de projecten die voor dit jaar op de agenda staat is het digitaliseren van de HR-administratie en hierin speel jij een belangrijke rol!

Profiel kandidaat

Onze ideale kandidaat is zelfstandig en gaat geen uitdaging uit de weg. Je neemt zelf veel initiatief en verrast met nieuwe ideeën. Je wilt meebouwen aan de organisatie en je tanden zetten in het digitaliseren van onze processen. Je bent proactief, daadkrachtig en beschikt over echte people skills. Je hebt generalistische HR-ervaring en werkt graag met korte lijntjes.  Samen met de HR Manager en je collega HR Medewerker help jij ons HR naar een hoger niveau te tillen. Je zal incidenteel naar onze vestigingen in Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam reizen.

Verder vragen wij:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Afgeronde opleiding in de richting van HRM/ P&O;
  • 2-4 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een commerciële middelgrote organisatie.

Geboden wordt:

  • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een marktconform salaris van € 2.500,- tot € 3.350,-;
  • Een uitdagende functie waar je veel eigen input kan inbrengen;
  • De mogelijkheid om een mooie nieuwe stap te zetten in je carrière;
  • Een gezellige werkplek met veel enthousiaste collega’s.

Over ons:

Sir Winston Leisure Group is een vooruitstrevend familie-entertainmentbedrijf met meerdere amusement- en horecabedrijven. Een familiebedrijf van de 3de generatie die samen met zo’n 300 collega’s de kernwaarden van gastvrijheid en entertainment iedere dag weer opnieuw herdefiniëren. Het creëren van bijzondere ervaringen die je je altijd zult herinneren, is de kern van de bedrijfscultuur. Het maken van contact, het bieden van gastvrijheid en het creëren van bijzondere ervaringen definiëren de Sir Winston Leisure Group.

Meer informatie:

Kan jij jezelf vinden in bovenstaande functie-eisen en lijkt het je leuk om ons HR-team te versterken? Reageer dan snel en mail je CV, pasfoto(!) inclusief motivatie naar onze HR-afdeling via de sollicitatie button.

Een screening vormt een vast onderdeel van onze aannameprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Sollicitatieformulier

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Probeer het formulier altijd zo volledig mogelijk in te vullen.

Je gegevens

Aanvullende gegevens

Click or drag a file to this area to upload.
Upload of sleep een bestand naar dit veld. Maximaal 5MB.

Privacy

Sir Winston mag mijn gegevens opnemen in de database tot uiterlijk 12 maanden na beëindiging van de sollicitatieprocedure.