Fun & Games Medewerker (8 uur)

Ben jij een échte spelletjesfanaat en ken jij alle klassieke arcadespellen? Geniet jij ervan om gasten met een lach te verwelkomen in onze Sir Winston Fun & Games en ervoor te zorgen dat zij zorgeloos kunnen genieten van allerlei soorten spellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De Sir Winston Fun & Games vestigingen staan vol spannende spelletjes zoals leuke behendigheidsspellen. Niet alleen de allernieuwste games, maar ook klassieke arcadespellen. Een plek om samen te komen voor jong en oud en vooral veel plezier te maken.

Wegens het uitbreiden van ons team zijn wij op zoek naar een Parttime Fun & Games Medewerker voor 8 uur per week.

Als Fun & Games medewerker ben je degene die onze gasten verwelkomt, hen helpt met alle voorkomende vragen en zorgt dat iedereen naar huis gaat met een glimlach op zijn of haar gezicht.

Wat wij zoeken:

  • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en stressbestendig;
  • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam;
  • Je bent elk weekend inzetbaar om te werken;
  • Je bent in bezit van eigen vervoer en niet afhankelijk van het OV;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engels taal voldoende;
  • Kennis van games/spelletjes is een pré.
  • Je bent redelijk technisch onderlegd (in ieder geval een beetje handig);
  • We bieden een veelzijdige functie in een bekend bedrijf, een dynamische organisatie met leuke collega’s en een marktconform salaris.

Standplaats: Jouw werklocatie is gelegen in Amsterdam aan het Buikslotermeerplein 2007, 1025 XL Amsterdam. In Rijswijk bevindt zich het hoofdkantoor waar de directie en het management van de Sir Winston Leisure Group haar kantoor houdt.

Over ons: Sir Winston Leisure Group is een vooruitstrevend familie-entertainmentbedrijf met meerdere amusement- en horecabedrijven. Een familiebedrijf van de 3de generatie die samen met zo’n 300 collega’s de kernwaarden van gastvrijheid en entertainment iedere dag weer opnieuw herdefiniëren. Het creëren van bijzondere ervaringen die je je altijd zult herinneren, is de kern van de bedrijfscultuur. Het maken van contact, het bieden van gastvrijheid en het creëren van bijzondere ervaringen definiëren de Sir Winston Leisure Group.

Meer informatie: Kan jij jezelf vinden in bovenstaande functie-eisen en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Reageer dan snel en mail je CV naar onze HR-afdeling via onderstaande button.

Voor vragen of extra informatie kun je bellen/appen met HR-Officer, Robin Schijf op het nummer: 06-11290297

Sollicitatieformulier

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Probeer het formulier altijd zo volledig mogelijk in te vullen.

Je gegevens

Aanvullende gegevens

Click or drag a file to this area to upload.
Upload of sleep een bestand naar dit veld. Maximaal 5MB.

Privacy

Sir Winston mag mijn gegevens opnemen in de database tot uiterlijk 12 maanden na beëindiging van de sollicitatieprocedure.