Welkom bij Sir Winston Fun & Games, Eetcafé de Halve Maan en Leisure Group

Bekijk onze vacatures 👇

Onze vacatures

Wij zoeken niet zomaar een nieuwe collega, wij zoeken jou!

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Leer ons beter kennen

Fun & Games

De plek waar jong en oud samen plezier maken. Wij hebben een ruim aanbod van verschillende games, van behendigheid tot de klassieke arcade spellen. Versla je tegenstander in een air hockey duel, verzamel tickets met de hungry hippo’s en krijg een mooie prijs!

Eetcafé de Halve Maan

Sinds 1976 een begrip in Rijswijk en omstreken! Een eetcafé vol geschiedenis maar door het sfeervolle interieur en het zonnige terras is het altijd bij de tijd gebleven! Schuif aan om een hapje te eten of kom een dartpijltje gooien!

Sir Winston Leisure Group

Vanuit het hoofdkantoor in Rijswijk werken we samen voor de verschillende merken die horen onder de Leisure Group. Hieronder vallen: Queens Casino, Sir Winston Fun & Games, Eetcafé de Halve Maan en Sir Winston Partycentrum.

Vooruitstrevend familie-entertainmentbedrijf

Door inmiddels meer dan 40 jaar ervaring is Sir Winston Leisure Group uitgegroeid tot een vooruitstrevend familie-entertainmentbedrijf. Samen met zo ongeveer 300 collega's werk jij elke dag samen aan onze kernwaarden: gastvrijheid, entertainment en service. Ons DNA kenmerkt zicht doordat wij elke dag een nieuwe unieke ervaring willen creëren. Ondanks de grote van de organisatie merk je dat de lijnen kort zijn. Dit komt door het hechte teamverband en de open cultuur van het bedrijf. Wij vinden werkgeluk belangrijk, daarom kan jij jezelf bij ons blijven ontwikkelen. Benieuwd wat wij nog meer doen op het gebied van werkgeluk?

Leuke bedrijfsuitjes

Ook ontspanning hoort erbij! Denk aan een potje Padel onder leiding van Ronald de Boer, een avondje bowlen of de jaarlijkse Kerstborrel. We organiseren leuke activiteiten voor onze collega's.

Unieke werkomgeving

Sfeer en beleving staan centraal voor onze gasten. Deze beleving wordt gecreëerd door de collega's op de vloer, we doen er alles aan om het zo aangenaam mogelijk te maken voor de gast.

Altijd gezellig

De medewerkers zijn de werkelijke kracht van ons bedrijf. Zij staan centraal en zorgen dagelijks voor een uitmuntende klantentevredenheid en een goede vibe, het is altijd gezellig!

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer vandaag nog een claim een plek in de fotogalerij!

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?