IJssalon Medewerker

IJssalon Medewerker

 

Opscheppers gezocht! De leukste ijssalon van Scheveningen zoekt enthousiaste collega’s. Lou’s Icebar is gelegen op de boulevard van Scheveningen, pal naast Legoland en Sir Winston Fun & Games. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die vanaf juni doordeweeks én wisselend in de weekenden beschikbaar is om aan de slag te gaan. Zie jij jezelf in deze nieuwe hippe ijssalon werken en heb jij ervaring met klantcontact? Lees dan onderstaande vacature door en solliciteer!

Wat ga je doen?

Op zonnige dagen, wanneer heel Nederland massaal naar het strand gaat, is Lou’s Icebar een echte hotspot. Jong en oud zoeken verkoeling en aan jou de taak om hen hierbij te helpen door een heerlijk ijsje voor ze op te scheppen. Lou’s Icebar biedt klanten service, klantvriendelijkheid en uiteraard het lekkerste ijs van Scheveningen! Daarom zijn wij opzoek naar gemotiveerde kandidaten die zelfstandig zijn en doordeweeks en wisselend in het weekend kunnen werken.

De meeste diensten zullen plaatsvinden in de zomervakantie, maar mocht je voor die tijd al beschikbaar zijn is het ook mogelijk om binnenkort al aan de slag te gaan!

Wat wij bieden:

  • Een leuke en gezellige werkplek tijdens de zomermaanden;
  • Een marktconform salaris;
  • Werkervaring bij de leukste ijssalon van Scheveningen.

Wat wij vragen:

  • Ervaring met klantcontact en servicegericht te werk gaan;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig kunnen werken.

Solliciteren

Zie jij jezelf al staan in onze ijssalon? Vul dan het formulier in!

Voor vragen of extra informatie kun je mailen naar personeelszaken@sirwinston.nl of bellen/appen met Elco Vonken, HR Officer, op het nummer: 06-11319283

Sollicitatieformulier

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Probeer het formulier altijd zo volledig mogelijk in te vullen.

Je gegevens

Aanvullende gegevens

Click or drag a file to this area to upload.
Upload of sleep een bestand naar dit veld. Maximaal 5MB.

Privacy

Sir Winston mag mijn gegevens opnemen in de database tot uiterlijk 12 maanden na beëindiging van de sollicitatieprocedure.