Shiftleader Pizza & Pasta (32-40 uur)

Shiftleader Pizza & Pasta (32-40 uur)

Functieomschrijving
Harry’s Pizza en Pasta

Een pizza quattro stagioni of een pasta carbonara, dat én nog veel meer heerlijke Italiaanse gerechten worden bereid bij Harry’s Pizza en Pasta. Ons family & entertainmentbedrijf zoekt voor ons nieuwe vestiging, gelegen naast Sir Winston Fun & Games aan de boulevard van Scheveningen, een Shiftleader Pizza & Pasta. Zie jij jezelf graag als rechterhand van onze bedrijfsleider bij Harry’s Pizza & Pasta? Lees dan onderstaande vacature door en solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Wij zijn opzoek naar een ervaren Shiftleader Pizza & Pasta die het team van ons nieuwe restaurant Harry’s Pizza en Pasta komt versterken. Je zal als Shiftleader Pizza & Pasta medeverantwoordelijk zijn voor het aansturen van het team en het managen van ons bedrijf. Bij afwezigheid van de bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de winkel.

Jij bent een echte people manager. Je communiceert met je team om de orde goed te bewaken en waar nodig zal je corrigerend optreden. Als Shiftleader Pizza & Pasta ben je ook de aangewezen persoon om je team naar een volgend niveau te tillen door een juiste aansturing van het team. Je zult verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van het bedrijf. Daarnaast zul je ook lichte administratieve taken op je nemen zoals: inventarisatie en bestellingen doen bij leveranciers. Kortom een spin in het web.

Jij bent:

– Enthousiast en gedreven;

– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;

– Communicatief vaardig;

– Flexibel inzetbaar in de avonden en in het weekend;

– Een ervaren shiftleader in de fastfood horeca branche;

– Minimaal 21 jaar;

– Woonachtig in Den Haag;

– Duits spreken is een pré

Wij bieden jou:

– Een leuke & uitdagende job aan de boulevard van Scheveningen;

– Flexibele werktijden;

– Een marktconform salaris;

– Een creatieve baan in de keuken, jouw input wordt zeker gewaardeerd;

Ben jij dé perfecte kandidaat en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Vul het sollicitatieformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Voor vragen of extra informatie kun je bellen/appen met Elco Vonken, HR Officer, op het nummer: 06-11319283

Sollicitatieformulier

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Probeer het formulier altijd zo volledig mogelijk in te vullen.

Je gegevens

Aanvullende gegevens

Click or drag a file to this area to upload.
Upload of sleep een bestand naar dit veld. Maximaal 5MB.

Privacy

Sir Winston mag mijn gegevens opnemen in de database tot uiterlijk 12 maanden na beëindiging van de sollicitatieprocedure.