Keukenhulp Halve Maan

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een parttime & fulltime keukenhulp die het horeca team van Eetcafé De Halve Maan komt versterken.

Jij als keukenhulp zal zorgdragen voor de ondersteunende werkzaamheden. Denk hierbij aan schoonmaakwerkzaamheden en de voorraad aanvullen. Ook zal je meehelpen met de voorbereidende werkzaamheden zoals het snijden en portioneren van producten. Mede door jou zal de keuken als een geoliede machine blijven draaien.

Jij bent:

–       Een enthousiaste Keukenhulp;

–       Stressbestendig;

–       Flexibel inzetbaar;

–       Woonachtig in Den Haag/Rijswijk en omgeving;

Wij bieden jou:

–       Een uitdagende en veelzijdige functie;

–       Flexibele arbeidstijden. Werk je liever ’s ochtends of ’s avonds, bij ons kan het allemaal!

–       Mogelijkheid tot sociale hygiëne;

–       Een dynamische organisatie met leuke collega’s;

–       Een marktconform salaris.

Ons gezellige Eetcafé De Halve Maan is al meer dan 50 jaar een begrip in Rijswijk en omstreken. Wij zijn iedere dag geopend voor een smakelijke lunch en heerlijk diner. Met ons team zorgen we voor een gezellige sfeer door het al onze gasten naar hun zin te maken. De werkzaamheden worden afgewisseld met feesten en partijen in de Sir Winston Club. Zo is geen enkele dag hetzelfde.

Zie jij jezelf al rondlopen in De Halve Maan en wil je ons gezellige & knusse team komen versterken? Leuk, we zien graag je sollicitatie graag tegemoet! Reageer dan snel en mail je CV  inclusief motivatie naar onze HR-afdeling via onderstaande button.

Voor vragen of extra informatie kun je mailen naar personeelszaken@sirwinston.nl of bellen/appen met een HR-Officer op het nummer: 06-11290297

Sollicitatieformulier

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Probeer het formulier altijd zo volledig mogelijk in te vullen.

Je gegevens

Aanvullende gegevens

Click or drag a file to this area to upload.
Upload of sleep een bestand naar dit veld. Maximaal 5MB.

Privacy

Sir Winston mag mijn gegevens opnemen in de database tot uiterlijk 12 maanden na beëindiging van de sollicitatieprocedure.
Menu