Barkeeper Halve Maan (32-40 uur)

Ons gezellige Eetcafé De Halve Maan is al meer dan 50 jaar een begrip in Rijswijk en omstreken. Wij zijn iedere dag geopend voor een smakelijke lunch en heerlijk diner. Met ons team zorgen we voor een gezellige sfeer door het al onze gasten naar hun zin te maken. Wij zijn pas tevreden als zij met een lach en vrolijke stemming weggaan en we hen later weer terug mogen verwelkomen. De werkzaamheden worden afgewisseld met feesten en partijen in de Sir Winston Club. Zo is geen enkele dag hetzelfde.

Wat ga je doen?

Wij zij op zoek naar een representatieve Barkeeper die tussen de 32 en de 40 uur per week het team van Eetcafé De Halve Maan komt versterken.

Als Barkeeper ben je ervoor verantwoordelijk dat de gasten de lekkerste drankjes kunnen nuttigen. Je zal ze op het gebied van warme en koude dranken een ware belevenis bieden. Jij zorgt ervoor dat de gasten mede door jouw service en hospitality snel weer terugkomen voor meer!

Je zal ook voorbereidende werkzaamheden voor de bar uitvoeren, denk hierbij aan de bar representatief maken en de voorraad aanvullen. Ook zal je het aanspreekpunt zijn voor de gasten die een drankje komen drinken aan de bar.

Jij bent:

–       Een gastgerichte Barkeeper;

–       Stressbestendig en enthousiast;

–       Communicatief sterk en hebt een representatief voorkomen;

–       Flexibel inzetbaar;

–       Woonachtig in Den Haag/Rijswijk en omgeving;

Wij bieden jou:

–       Een uitdagende en veelzijdige functie;

–       Een dynamische organisatie met leuke collega’s;

–       Een marktconform salaris.

Zie jij jezelf al rondlopen in De Halve Maan en wil je ons gezellige & knusse team komen versterken? Leuk, we zien graag je sollicitatie graag tegemoet! Reageer dan snel en mail je CV  inclusief motivatie naar onze HR-afdeling via onderstaande button.

Voor vragen of extra informatie kun je mailen naar personeelszaken@sirwinston.nl of bellen/appen met een HR-Officer op het nummer: 06-11290297

Sollicitatieformulier

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Probeer het formulier altijd zo volledig mogelijk in te vullen.

Je gegevens

Aanvullende gegevens

Click or drag a file to this area to upload.
Upload of sleep een bestand naar dit veld. Maximaal 5MB.

Privacy

Sir Winston mag mijn gegevens opnemen in de database tot uiterlijk 12 maanden na beëindiging van de sollicitatieprocedure.
Menu